Overzicht Ruimtes en Zalen

Sportzaal (groot + klein)

Afmeting 25 x 30 meter Te huur voor: handbal, volleybal, badminton, gymnastiek (inclusief gymtoestellen etc), tennis, zaalvoetbal, andere binnenactiviteiten Tarief € 29,00 per uur inclusief btw. Per 30 minuten te huur, minimaal 1 uur.

Sportzaal (groot)

Afmeting 25 x 19 meter Te huur voor: volleybal, badminton, gymnastiek (inclusief gymtoestellen etc), verjaardagspartijen en andere binnenactiviteiten. Tarief € 19,00 per uur inclusief btw. Per 30 minuten te huur, minimaal 1 uur.

Sportzaal (klein)

Afmeting 25 * 11 meter Te huur voor: volleybal, badminton, gymnastiek (inclusief gymtoestellen etc), Zumba, verjaardagspartijen en andere activiteiten. Tarief € 14,75 per uur. Per 30 minuten te huur, minimaal 1 uur. 

Linde

De Linde is een sfeervolle afgesloten activiteiten ruimte die zich bevindt in het cultuurgedeelte van De Spil en is  geschikt voor een groep van 15-20 personen. Het reserveren ervan is mogelijk in blokken van 2 uren. Consumpties kunnen worden genuttigd in de ruimte zelf en zijn te bestellen in de Huskamer.  De ruimte wordt achtergelaten zoals u deze heeft aangetroffen bij binnenkomst. Het tarief is € 14,00 per 2 uur inclusief btw. 

Koerkampshoek

De Koerkampshoek is een activiteiten ruimte met veel glas, gelegen aan de zijde van het voetbalveld en is uitermate geschikt voor het ontvangen van grote groepen tot 40-50 personen. Het reserveren ervan is mogelijk in blokken van 2 uren. Consumpties kunnen worden genuttigd in de ruimte zelf en zijn te bestellen in de Huskamer.  De ruimte wordt achtergelaten zoals u deze heeft aangetroffen bij binnenkomst. Het tarief is € 17,00 per 2 uur inclusief btw. 

De Enk

De Enk is een activiteiten ruimte, die geschikt is voor een groep tot 15 personen. De tafels zijn dusdanig gerangschikt dat er in een ontspannen sfeer kan worden vergaderd. Het reserveren ervan is mogelijk in blokken van 2 uren. Consumpties kunnen worden genuttigd in de ruimte zelf en zijn te bestellen in de Huskamer.  De ruimte wordt achtergelaten zoals u deze heeft aangetroffen bij binnenkomst. Het tarief is € 17,00 per 2 uur inclusief btw. 

Oostermaet

De Oostermaet is een activiteiten ruimte die gelegen is bij de entree van het Kulturhus. Deze multifunctionele ruimte is geschikt voor een groep tot 15 personen. Het reserveren ervan is mogelijk in blokken van 2 uren. Consumpties kunnen worden genuttigd in de ruimte zelf en zijn te bestellen in de Huskamer.  De ruimte wordt achtergelaten zoals u deze heeft aangetroffen bij binnenkomst. Het tarief is € 17,00 per 2 uur inclusief btw. 

Overige informatie

Huskamer; de Huskamer van Lettele is dé plek voor ontmoeting in het dorp. Hier kunnen alle gebruikers van het Kulturhus elkaar ontmoeten voor en na activiteiten op gebied van cultuur, sport, zorg en vereniging. Vanwege corona maximaal 30 personen, in combinatie met Linde 38 personen.

Linde en Koerkampshoek zijn te combineren tot één zaal.

Op verzoek kan er gebruik worden gemaakt van een beamer of flipover.

Wifi is gratis toegankelijk.